Cupole ninse (jeleu de ciocolata)

Ingrediente:
100 g perle tapioca
1 l lapte soia
2-3 Lg pudra de roscove
3 Lg sirop agave (sau zahar brun)
aroma (pudra de vanilie, coaja de portocala bio sau ce va place)
pentru ornat: fulgi de cocos, migdale, fructe de padure

Preparare:
Se pune laptele la fiert.
Se adauga perlele de tapioca, amestecand continuu.
Se adauga pudra de roscove si siropul.
Amestecul se fierbe pentru aproximativ 20 minute, pana perlele devin translucide.
La final se adauga aroma.
Se rastoarna in boluri si se lasa la racit.
Se orneaza cu migdale, fulgi de cocos, merisoare, afine sau cu orice altceva va place si aveti la indemana.
Eu am facut de cu seara totul – pana la rasturnat in boluri inclusiv, iar a doua zi am „trantit” jeleurile pe farfurii si le-am ornat, rezultand cupole ca cea din poza. Am obtinut 3 portii consistente.
Pofta buna!

(Reteta preluata de la Cristela Georgescu)

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație