LAPTE DE MIGDALE SI BISCUITI DE MEI CU GLAZURA DE CIOCOLATA VEGANA

Laptele-5 minute
Se pun migdalele hidratate cu o seara inainte in raport 2/1 cu apa in cana de blender,dupa blenduire se strecoara printr-un tifon pentru a separa pulpa si gata-se adauga miere dupa gust.
Biscuitii-5 minute+coacere 20 minute
1/2 cana de mei macinat+ 1/2 cana quinoa macinata se amesteca cu 3 linguri de cocos. 200 ml suc de mere se dau cu 2 banane la blender si o lingurita de vanilie pudra, dupa care se amesteca cu fainurile. Se pun in forme de cerc se dau la cuptor 20 minute. Pentru glazura de ciocolata: 3 linguri unt cocos- sa fie lichid (il topim pe baie de aburi) se amesteca cu 2 lingurite miere,2 lingurite cacao sau carob si 2 lingurite apa. Se dau biscuitii prin crema (pe o parte) si se pun in frigider 5 minute. Dezavantajul e ca nu pot fi luati la pachet daca au glazura pentru ca se topeste. Ii luam fara glazura.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație