Cartofi taranesti

Ingrediente: 1 kg cartofi, 3 cepe (2 albe/1 rosie), 350 gr sunculita afumata sau kaiser, verdeturi uscate ( cimbru, oregano, busuioc), sare , piper, patrunjel verde.

Cartofii i-am taiat cubulete si i-am fiert in apa cu sare, nu foarte mult.
Intr-o cratita incinsa cu 2 linguri de ulei am calit ceapa taiata pestisori si sunculita (eu am folosit kaiser) taiata pe lung felii subtiri. Am adaugat sare, piper si am lasat pana s-a rumenit ceapa.

Apoi am pus cartofii, verdeturile si am amestecat de cateva ori. Am lasat maxim 10 minute pe foc mediu, amestecand mereu sa nu se prinda de cratita. Daca doriti se poate opri putina zeama in care au fiert cartofii pentru a pune peste ceapa calita si cartofi. Se presara patrunjel verde tocat. Pofta buna!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație