Chiftelute din peste la cuptor

Buna ziua ! In atentia mamicilor in special !! Pentru ca uneori imi este greu sa-i determin pe piticii mei (Razvan-5ani si Vlad-2ani ) sa manance peste , am apelat la o reteta proprie , dar care da rezultate .
Chiftelute de peste la cuptor :
2 medalioane de somon (puteti folosi orice alt peste dar cu cat de putine oase)
2 cartofi potriviti ,fierti in prealabil
1 morcov mic crud
1 ceapa mica alba (se poate folosi verde )-pentru mai multa culoare si gust
1 ceapa potrivita rosie
marar-dupa gust
cativa catei de usturoi (la fel poate fi si verde )
putina sare
1-2 oua intregi (pentru omogenizare )
putin ulei de masline
pesmet.
Se da prin masina de tocat pestele (oparit sa-i putem scoate oasele), mararul , cartofii,morcovul,ceapa ,usturoiul.
Apoi se amesteca toate intr-un bol impreuna cu sarea ,ouale, uleiul de masline.Se formeaza in mana identic chiftelutelor obisnuite ,sa dau prin pesmet si se dau la cuptor in jur de 30 min. Eu am folosit si hartie de copt sa nu se lipeasca .
Se servesc reci cu salata si lamaie .
Pofta buna , piticutilor !
Este o reteta foarte usor de pregatit si rapida si gustoasa si sanatoasa in primul rand pentru ca NU prajim nimic.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație