Pentru preparare iti trebuie:
10 gr unt
5 buc. morcovi
2 ceasca lapte
1 lingura boia de ardei
1 varf piper mixt
1 varf sare
1 varf cimbru
1 lingura ulei masline
6 buc. ciocanele de pui
Instructiuni
Spalam bine carnea si o parlim daca este nevoie.
Presuram sarea peste ele ,le ungem cu uleiul de masline apoi adaugam si restul de codimente si le amestecam usor sa poata intra toate aromele in carnita.Le lasam 15 minute la rece dupa care le punem la prajit intr-o tigaie bine incinsa cu un pic de ulei ,cand sunt gata rumenite le scoatem pe un servetel sa nu ramana surplusul de ulei.
Pentru garnitura am folosit un piure de morcov, am curatat morcovi, si i-am taiat rondele dupa ce i-am spalat impreuna cu laptele au fiert la foc potrivit ,am potrivit dupa gust cu sare si putin piper apoi am mixat usor cu
untul.
Pofta buna!