Ciulama de pui si snitel din file pangasius

Pentru ciulama: 2 buc piept de pui, 150 gr smantana, 2 linguri faina, 50 ml ulei, apa, sare, piper si patrunjel.
Pentru snitel: 2 buc file pangasius, 1 ou, putina faina, sare si piper, ulei pentru prajit.
Pieptul de pui se taie cuburi si se rumeneste in putin ulei. Separat se pune faina in uleiul ramas se amesteca, se dizolva cu putina apa si apoi se adauga smantana.Aceasta compozitie se toarna peste pieptul de pui si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se amesteca la foc mic continu 15 min, la final se adauga patrunjelul taiat marunt.
Fileul de pangasius se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina si apoi prin ou. Se pune la prajit in uleiul incins.
Se orneaza dupa preferinta cu patrunjel, rosii cherry si lamaie.
POFTA BUNA

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație