Ciuperci la cuptor

O reteta delicioasa si sanatoasa!
4 portii
Pentru aceasta reteta avem nevoie de 8 ciuperci CHAMPIGNON proaspete, 2 morcovi, brocoli, sunca presata si putin cascaval.

Se curata morcovii si se taie in rondele dupa care se pun la fiert in putina apa cu sare. dupa ce sunt pe jumatate fierti adaugam si brocoli spalat si taiat in bucatele mai marunte. dupa ce acestea sunt 90% fierte le scoatem intr-un vas de sticla, unde le lasam la racit.
In acest timp taiem putin cascaval cubulete si sunca la fel.
Se amesteca toate la un loc. Pregatim tava – asezam ciupercile spalate si curatate si le umplem cu amestecul deja preparat.
Se lasa la cuptor cca 15 minute.

Ciupercile la cuptor se vor servi calde – varianta garnitura: orez risotto.
Fierbem apa cu sare, orezul spalat il amestecam cu o lingura de unt in prealabil topit …si apoi se toarna in apa…se lasa la fiert max 10 min si apoi sub capac.

Un deliciu! 🙂

POFTA BUNA, DIANA

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație