pateuri cu branza si marar, 12 portii.

ALUAT~250gfaina, 130gzahar, 70gunt, 3oua, 130galune, 130gnuci, 130gzahar brun, 200gunt.
UMPLUTURA~50mlfrisca, 500gmascarpone, 500gzahar, 3linguri marar proaspat, 1lingurita de sare
DECOR~marar si miere

amesteca faina cu ouale, untul si zaharul pana cand ajungi la consistenta unui aluat.
Pe o suprafata presarata cu faina intinde aluatul pana faci o foaie de1 cm grosime.
Da-o la cuptorulincalzit la180 de grade, timp de 15 minute.
Las-o sa se raceasca apoi faramiteaz-o.
Amesteca bucatelele de aluat cu nucile si alunele macinate grosier, cu zaharul brun si untul.
Intr-o tavamintinde un strat de 1cm din amestecul de aluat si nuci.
Coace 7 minute la 180 de grade.
Bate frisca.
Amesteca branza de vaci,mascarpone, zaharul, sarea si mararul tocat fin.
Incorporeaza cu grija frisca, apoi intinde un strat uniform peste blat si da la rece doua ore.
Taie prajitura inainte de a o servi, incalzeste mierea si adauga-i putin marar.
Decoreaza farfuria cu miere si marar, imprejurul prajiturii.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație