Reţetă adaugată de alinadoldor Panna Cotta

Ingrediente
300 ml lapte
300 g smantana
120 g zahar
10 g gelatina
1 esenta (vanilie, migdale, lamaie… dupa preferinte)
1 pachet fructe de padure congelate

Mod de preparare

1. Puneti la fiert laptela si zaharul (pentru diete puteti inlocui cu zahar dietetic). Amestecati iar dupa ce fierbe il dati deoparte. Inmuiati gelatina in 2-3 linguri de apa apoi o turnati peste lapte amestecand pana se dizolva. Adaugati smantana si esenta. Optional puteti pune si coaja de lamaie. Amestecati pana se omogenizeaza si turnati in forme. Lasati la frigider 3-4 ore.
2. Intre timp, pregatiti topingul de fructe. Amestecati pe foc fructele cu zeama de lamaie si zahar vanilat pana se ingroasa putin sosul.
3. Rasturnati fiecare forma pe o farfurie si decorati cu fructe si sos.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație