Spanac cu oua

Avem nevoie de: 500 gr spanac, 500 ml lapte, 2 linguri faina, 50 ml ulei, catei usturoi dupa gust, oua.
Cum procedam: Spanacul se spala in mai multe ape, se curata de cotoare si apoi se pune la fiert, in apa, ptr cca. 10 minute. Se strecoara si cu un cutit se toaca marunt (se poate toca si cu masina de tocat sau robot). Se curata usturoiul si se piseaza.
Intr-un vas punem la incins 50 ml ulei, la care adaugam 2 linguri faina, cateii de usturoi pisat, apoi punem si spanacul tocat. Se amesteca totul bine si se adauga si 500 ml lapte, sare(optional). Se lasa sa dea in 2-3 clocote pana se ingroasa putin.
Se aseaza spanac pe farfurie, peste asezam ouale(fierte, prajite, dupa preferinta), apoi il putem decora dupa bunul plac.
Pofta buna!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație