Sufleu cu branza de vaci si mazare

400 g mazare
200 g branza de vaci
4 oua
300 ml lapte
150 g faina
2 gogosari
optional ceapa verde
o legatura de marar
sare si piper

Mazarea se opareste.
Gogosarii se taie cuburi.
Se separa ouale si se bat albusurile spuma.
Se amesteca galbenusurile cu branza de vaci,mazarea scursa de apa, gogosarii, ceapa verde (daca aveti), mararul taiat fin si faina. Se adauga laptele, sarea si piperul omogenizand compozitia.
La sfarsit se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor de sus in jos .
Se toarna compozitia intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina si se da la cuptor. Cuptorul se incinge in prealabil. Se lasa la 180 grade timp de 30-40 minute, pana se rumeneste frumos.
Copii vor adora aceasta reteta.
Pofta buna tuturor!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație