arpacasi cu ciuperci si sos de rosii

Ingrendiente (pt o persoana) :
Pt arpacas :
-50g arpacas de ovaz, 1 ceapa, 8 ciuperci, 1/2 lingurita patrunjel tocat, 1 lingura ulei de masline extra virgin, 1 lingura smantana vegetala, 150ml supa concentrata de legume, sare
Pt sos:
-1 lingura suc concentrat de rosiii, 1 lingurita de ulei de masline extravirgin, 1 lingura apa calduta.
Mod de preparare: toaca marunt ceapa si pune jumatate din ea intr-o cratita cu uleiul de masline si o lingura de apa.Las-o sa se inabuse cateva minute, apoi adauga arpacasul bine spalat dupa care adauga supa concentrata de legume si fierbe-l 30 min la foc mic
Pune intr-o tigaie ceapa ramasa, ciupercile curatate, spalate si taiate apoi sareaza dupa gust.
Toarna sucul de rosii intr-o craticioara cu ulei amesteca si dilueaza cu o lingura de apa calduta
Pune mancarea intr-o farfurie, toarna sosul si serveste-o decorata cu frunze de busuioc
Pofta buna!!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație