Ciuperci la grătar

Se iau cateva ciuperci măricele pe cap de mesean. Le smulgi barbar piciorușele și le speli în apă rece.
Incingi tigaia grătar și le pui – atenție – totdeauna mai intai cu scobitura pălăriei în jos, ca să lase toată apa. După ce fac dungi de grătar și se evaporă toată apa, întorci pălăriile pe cealaltă parte preț de alte cateva minute.
Cand sunt gata, așezi ciupercile pe o tavă, pui în pălărie o bucățică de branza / mozzarella pentru varianta light,/gorgonzola, cheddar sau parmezan pentru varianta divină.

Presari putina sare, putin oregano, busuioc și cimbru, apoi pui capac dintr-o felie de roșie. Bagi totul la cuptor la foc maxim pana cand se aurește roșia. Doar atunci servești totul cu mămăligă .
Poti pune in farfurie si sos de soia si pesto, pentru o reteta ușoară și delicioasă. Pofta buna!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație