Salau cu piure de dovlecel si morcov la aburi

Puiul meu are 8 luni si reteta asta e adaptata varstei lui
ingrediente:
*1 salau proaspat
*1 morcov
*1 dovlecel
*1 lingura orez pentru bebelusi
*1/2 lingurita unt nesarat

Salaul se fileteaza cand este crud altfel e destul de dificil sa scoateti oasele.
Morcovul si dovlecelul se curata cu un cutit economic. Dovlecelul se taie pe lungime in 4 si se curata de partea cu seminte, iar pulpa ramasa se aseaza in steamer, morcovul se taie fasii cu ajutorul cutitului economic si se aseaza si el langa dovlecel in steamer. Legumele se pun 15-20min la aburi pana sunt aproape gata, apoi se aseaza si fileul de peste si se mai pune la abur 15 min. Cand legumele sunt bine facute se piseaza cu furculita se adauga untul si se amesteca, separat se pregateste orezul cu lichidul scurs de la legume si peste si se incorporeaza in piure. Pestele se striveste si el cu furculita sau se taie bucati mici, in functie de varsta bebelusului si se serveste alaturi de piure.
Pofta buna pitici!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație