5 idei de cadouri pentru fetițe pasionate de prințese

fetițe pasionate de prințese

Cunoașteți fetițe pasionate de prințese? Acele personaje de poveste cu rochii elegante, pantofi cu toc și tiare strălucitoare. Sunt convinsă că da. Drept urmare, magazinele cu jucării sunt pline de oferte tentante pentru micile admiratoare. Dacă sunteți în căutare de cadouri cu tematică princiară, iată câteva idei de pus sub brad.

Lego cu prințese

Aveți de ales între prințesele Sofia, Jasmine, Anna, Belle sau Cenușăreasa. Pe lângă faptul că cele mici vor putea intra în lumea basmelor cu ajutorul personajelor preferate și a castelelor construite din piesele Lego, jocul cu cărămizi le dezvoltă celor mici creativitatea, logica, răbdarea și îndemânarea.

Cărți cu personajele preferate

Poveștile sunt și vor râmâne tărâmuri fermecate. Cărțile cu basme sunt cadouri ideale pentru fetițe pasionate de prințese, care adoră magia din orice poveste și personajele cu rochii voluminoase și pantofi strălucitori.

Idei de jucării pentru prințese găsiți și AICI

Accesorii de prințesă

O coroniță cu perle sau paiete, amulete strălucitoare și baghete magice, rochii de prințese, genți personalizate, accesorii de păr, oglizi fermecate – sunt doar câteva idei de pus în cadourile de sub brad pentru fanele prințeselor. Se vor transforma și ele, peste noapte, în personaje de poveste și acest lucru nu poate decât să le facă fericite.

Păpuși

Păpușa este, fără îndoială, jucăria preferată a fetițelor, iar micile admiratoare de prințese nu se pot juca decât cu păpuși prințese. Aveți la îndemână foarte multe variante, nu vă rămâne de făcut decât să aflați care este prințesa preferată.

Căsuțe pentru prințese – Castele de poveste

Și păpușile au nevoie de casa lor, iar dacă este o păpușă prințesă, cu siguranță are nevoie de un castel. Ofertele sunt pe măsură: Castelul de gheață, Castelul regal, Castelul prințesei. Este nevoie doar să știți personajul preferat pentru a face o mică prințesă fericită.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație