Cel mai modern Spectacol de Magie și Iluzionism pentru copii: trucuri interactive, oameni pe picioroange, bufoni și surprize – CONCURS

Pe 11 februarie, copiii și părinții sunt așteptați la cel mai modern spectacol de magie! Show-ul va fi susținut de cunoscutul magician si iluzionist Bogdan Muntean, fost concurent la Românii au Talent, desemnat Cel Mai Bun Magician al anului 2014 din România!

Echipa BluParty și Bogdan Muntean le pregătesc copiilor un spectacol interactiv de magie și iluzionism, plin de trucuri magice captivante, show de lumini și momente pline de mister.

Spectacolul are loc pe 11 februarie, la Palatul Copiilor din București și va dura o oră, timp în care copiii și părinții vor asista la un show cu iluzionism de calitate. Potrivit pentru copii, dar și pentru adulți, spectacolul Fantasmio va fi plin de clipe de suspans, magie, umor și aplauze.

BluParty și TOTUL DESPRE MAME te invită la CONCURS!

Trimite un email la [email protected], cu titlul Spectacol de magie, în care să ne spui ce ai simțit când ai văzut prima dată un număr de magie. Poți câștiga una din cele 2 invitatii la spectacol (parinte+copil). Concursul se va încheia pe 8 februarie, iar câștigătorii, desemnați prin Random.org, vor fi anunțați pe 9 februarie. NU UITA SĂ NE SCRII în email NUMELE COMPLET și un NUMĂR DE TELEFON. 

Spectacol de magie pentru copii

Cine este magicianul Bogdan Muntean?

Bogdan Muntean a fost desemnat Cel Mai Bun Magician din România în anul 2014. Acesta este elevul lui Matei Retos, câștigătorul Campionatului Mondial de Magie din 1973.

Bogdan și-a început activitatea de iluzionist în 2004, iar de atunci a susținut sute de evenimente de magie pentru copii și adulți, și a participat la binecunoscutul show de televiziune Românii au Talent!

Magician - Bogdan Muntean

“Spectacolele puse în scenă de Bogdan sunt cele mai moderne show-uri de iluzionism din România. Lucrăm de câteva luni împreună la conceptul showului care va avea loc în Februarie.

Bogdan va crea o atmosferă de poveste prin intermediul regiei bine puse la punct, scenografiei și trucurilor magice complexe, care îi fascinează pe copii și părinți. Iar showul va fi foarte interactiv, cu mulți copii care vor veni pe scenă alături de el pentru diverse trucuri!” povestește Alexandra Timofte, coordonatoarea evenimentului marca BluParty.

Înainte de spectacol, părinții și copiii vor avea ocazia să se întâlnească cu un om pe picioroange și cu bufoni veseli, care vor face un mini show menit să îi ajute intre în atmosfera de poveste.

De asemenea, participanții vor avea ocazia să se fotografieze în diverse ipostaze amuzante, cu accesorii special create pentru eveniment, dar și cu magicianul.

La plecare, organizatorii le vor oferi copiilor și un cadou surpriză!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație