”Disciplină Pozitivă”, alegerea părinților care nu cred în pedepse

miruna-jovin-totul-despre-mame

Un nou curs online, marca Parenting HUB by TDM, este disponibil acum pe platforma e-parenting.ro.

Este vorba de mult așteptatul curs pentru părinți, ”Disciplina Pozitivă”, susținut de Miruna Jovin, trainer certificat de Positive Discipline for Parents și Positive Discipline in the Classroom și coordonatoarea colecției ”Cărțile părinților”, apărute la editura Multimedia Est Publishing.

Copilul tău face crize de plâns, devine agresiv și te lovește, nu vrea să coopereze și îți vine, pur și simplu, să-ți iei câmpii? Participă la cursul ”Disciplină Pozitivă” cu Miruna Jovin și află ce e de făcut în astfel de situații. Înscrie-te AICI.

La ce e bună disciplina pozitivă?

E pentru cei care vor sa aiba un copil care cooperează, dar nu cred în pedepse și recompense. Disciplina pozitivă este alegerea celor care s-au convins ca nici a fi permisiv și a lăsa copilul să facă ce vrea nu este bine și vor ca educația copilului să aibă o structură.

Acest curs se adresează tuturor părintilor care vor sa afle cum gândește un copil în funcție de vârsta biologică și ce va funcționa pe termen lung în relația cu el.

”Cred foarte mult în principiul disciplinei pozitive care spune că greșelile sunt oportunități de învățare. Dacă ați dat prăjeli la copil și vreți să treceți la o alimentație sănătoasă o puteți face, important este să o faceți pentru toată familia. Părinții sunt cel mai bun exemplu pentru copiii lor” spune Miruna Jovin despre disciplina pozitivă.

Când copilul îl ia pe NU în brațe…

Miruna ne va învăța, pe parcursul a cinci săptămâni cât durează cursul, cum să procedăm atunci când cel mic spune NU la orice, ce să facem când face crize de plâns, cum să gestionăm primele săptămâni de mers la creșă sau grădiniță, cum să ne descurcăm când apar temele pentru acasă și cum să ajungem să avem un adolescent responsabil și cooperant.

Cursul de ”Disciplină Pozitivă” ne va învăța cum să evităm luptele de putere cu copiii noștri, ce îi face pe copii să se simtă capabili, responsabili, importanți. Pas cu pas, Miruna ne va ghida cu jocuri, tehnici, ne va oferi intrumentele și metodele de creștere a unui copil care să se simtă puternic și să devină un adult independent.

Ce să faci în momentele în care îți pierzi cumpătul, cum să creezi o prietenie între frați sau cum greșelile îi ajută, de fapt, pe copii să reușească sunt câteva dintre subiectele pe care Miruna le-a abordat în articolele de pe site-ul nostru.

Miruna este mama lui Alexei şi a lui Dimitri, doi baieti minunati de zece si opt ani si pentru că își dorea foarte mult sa transmită şi altor persoane lucrurile care pe ea au ajutat-o în relaţia cu copiii ei a infiintat acum 2 ani, împreună cu două prietene Asociaţia pentru Disciplină Pozitivă. ”Luptele de putere ale baietilor mei cu mine au fost dintotdeauna un subiect foarte sensibil pentru mine. Nu am știut mult timp să le gestionez și mi-a fost greu să am o reacție potrivită. Deși cunosc bine mecanismul luptei de putere, nu pot să nu reacționez. Și nu mereu reușesc să gestionez situația așa cum am învățat. Încerc să nu uit că în spatele unui băiat care se luptă cu mine, mama lui, este un copil care are un mesaj de transmis” spune Miruna.

Mai multe despre cursul de ”Disciplină Pozitivă” găsiți pe e-parenting.ro, platforma care pune la dispoziția părinților toate resursele necesare pentru creșterea responsabilă a copiilor.

Pentru a participa la cursul ”Disciplină Pozitivă” cu Miruna Jovin, trebuie să vă înscrieți AICI

Pentru a fi la curent cu tot ceea ce pregătim, poți da un LIKE paginii de Facebook ”Parenting HUB by TDM” și te vom ține la curent cu toate evenimentele offline sau online pe care le pregătim.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație