Adaptare la gradinita - Totul Despre Mame

Adaptare la gradinita

Acest subiect conține 2 răspunsuri are 3 voci și a fost actualizat ultima dată de  Nellie Flor acum 1 an, 7 luni.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #116644

  Ana Maria Radu
  Participant

  Buna ziua! As dori sa ma ajutati. Fetita mea nu se obisnuieste la gradinita desi a trecut 1 luna si jumate. Educatoarele spun ca plange nonstop si nu interactioneaza cu ceilalti copii, nu se joaca cu ei. Sta mai retrasa si plange, strigand dupa mine. Ce pot face sa se obisnuiasca? Va multumesc!

  #129615

  Alisa Ivanova
  Participant

  Buna ziua! Se poate sa nu fie pregatita pentru acest stadiu.Poate este si vina educatorilor.Depinde si ce varsta are.Noi ii spunem ca trebuie sa mearga la gradinita putin, cat timp noi avem putina treaba sau muncim.Gradinita la noi are program scurt, 3 ore, inainte sa inceapa gradinita a venit educatoarea la noi, s-au jucat si s-au cunoscut in afara gradinitei pt 3 sapt (asta e politica gradinitei la noi).Am folosit reward chart si la sfarsitul unei saptamani i-am luat ceva drept premiu.Nu toti copiii sunt la fel, poate ar trebui sa o retrageti de la gradinita respectiva un timp, copilul poate e terorizat de idee.

  #134349

  Nellie Flor
  Participant

  Băiețelul meu avea 2 ani când l-am dus la grădiniță. „Fără pampers și sa mănânce singur” mi S-a spus. Done! Timp de o luna a plâns în fiecare zi căci nu se adapta. Am vorbit cu el spunandu-i ca mami și tati merg la serviciu iar el la grădiniță sa se joace cu copiii iar când se trezește, eu voi fi acolo sa-l iau acasă. După aproximativ o luna a încetat cu plânsul și a uitat și de suzeta. Consider ca trebuie sa ai răbdare cu cea mica și sa-i vorbești despre ce înseamnă grădiniță și de ce merge acolo. Intreab-o în fiecare zi cu cine S-a jucat sau lângă cine a stat la masa etc. Mult noroc!

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI