Ajutor! Varicela la 20 de saptamani de sarcina

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de Facebook Profile photo Carmen Puzovic acum 1 an, 3 luni.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #140652

  Matei Lavinia
  Participant

  Sunt insarcinata in 20 de saptamani, cu cel de-al doilea copil, si am luat varicela care deja este in faza de eruptie. Din toate informatiile pe care le-am putut obtine am inteles ca exista riscuri de malformatii daca dobandesti boala dupa 20 de saptamani dar eu sunt cumva la limita acestei perioade. Sunt foarte speriata si incerc sa aflu ce investigatii se pot face sa vad daca bebe este in regula…ati auzit sau ati trecut printr-un caz asemanator? bebe a fost ok? Multumesc mult pentru raspunsuri, sunt disperata!

  #140755
  Facebook Profile photo
  Carmen Puzovic
  Participant

  Am avut varicela in saptamana 11,si am urmat tratamentul prescris impotriva pneumoniei, existand risc de complicatii. La indicatia medicului ginecolog am facut amniocenteza si au fost testati markerii de varicela pe lichidul amniotic. Rezultatul a fost negativ,fapt ce arat ca fatul nu a fost afectat. Bebe e super ok, va implini 1 an in curand. Multa sanatate va doresc!

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

beneficiile detartrajului dentar în sarcină

Care sunt beneficiile detartrajului dentar în sarcină

Care sunt beneficiile detartrajului dentar în sarcină? Multiple. Detartrajul și examenul anual stomatologic nu numai că sunt sigure, dar sunt și recomandate în timpul...

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI

Un parinte informat este un parinte relaxat

Aboneaza-te cu Facebook
Bifeaza ce te intereseaza: