Cereți iertare copilului atunci când greșiți față de el? - Totul Despre Mame

Cereți iertare copilului atunci când greșiți față de el?

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de TOTUL DESPRE MAME TOTUL DESPRE MAME acum 1 an, 5 luni.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #140841

  O sa spuneți probabil: NORMAL! Ei bine nu toată lumea este de aceeași părere.

  În week-end am fost în vizită la o fostă colegă de facultate cu care nu m-am mai văzut de ceva ani. Este casătorită, are un băiețel de 6 ani, par o familie drăguță. La un moment dat copilul este acuzat pe nedrept și deși încearcă de mai multe ori să argumenteze că nu este el de vină mama lui îi spune: ok, am terminat cu discuțiile, du-te la joacă!

  Personal aș fi cerut scuze copilului pentru greșeala mea de a-l acuza. Da, greşim şi noi, adulții. Uneori ne e imposibil să respectăm o promisiune, uneori suntem obosiți sau supărați sau lipsiți de răbdare. Uneori reacționăm neplăcut. Voi cereți iertare copilului atunci când greșiți față de el? Aveți exemple?

  Cred că nu ne va pică cerul în cap dacă le cerem copiilor iertare. În felul acesta, vor înțelege că nu e o ruşine să admiți că ai greşit, că asta nu te face mai puțin valoros sau demn de iubire. Iată și care sunt, după părerea noastră „Cele mai importante cuvinte pe care i le poți spune unui copil”

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI