Copilul meu se va naște cu Sindromul Down - Totul Despre Mame

Copilul meu se va naște cu Sindromul Down

Etichetat: 

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 4 voci și a fost actualizat ultima dată de  Radu Bogdan Butu acum 1 an, 2 luni.

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #142575

  geraldina22
  Participant

  Am 39 de ani și am rămas în sfârșit însărcinată. În urmă cu o săptămână, medicul mi-a spus că voi avea un copil cu Sindromul Down. La început am fost șocată, apoi nervoasă pe mine (știu că am rămas însărcinată la o vârstă înaintată), acum cred că orice ar fi este copilul meu și îl voi iubi așa cum va da Dumnezeu. Problema este că se pune o presiune incredibilă pe mine. Toată lumea, mai puțin soțul meu, mă sfătuiește să fac întrerupere de sarcină pentru că ne va fi greu să creștem un copil cu nevoi speciale. Nu aș face asta, mi l-am dorit prea mult.. Deși, uneori când stau în pat și mă gândesc la asta, mă ia o stare de panică și sincer, parcă le dau dreptate. Pentru asta mă simt cel mai vinovată. Că am dubii. Există printre voi mămici care au copii cu nevoi speciale? Cum ați făcut ca să depășiți momentul? Ce ați făcut cu prietenii sau cunoștințele, că în cazul ăsta nu mai putem vorbi despre prieteni..?

  #142615

  Ana Pl
  Participant

  Aveti credinta in Dumnezeu si putere multa! Cunosc si eu o mamica insarcinata care i-au spus la primele teste ca copilul va avea sindrom Down iar acum la 23 de saptamani, la o noua ecografie, medici foarte buni, care nu stiau povestea de mai inainte, nici nu vad vreo urma de sindrom Down.

  #142621

  abelean
  Participant

  V-a facut amniocenteza sau din teste a vazut rezultatul?

  #147452

  Radu Bogdan Butu
  Participant

  Poate sa se nasca si fără down.au mai fost cazuri.chiar daca va avea sindrom,iubirea lui te va face sa nu regreti păstrarea sarcinii.sotul te sustine.e tot ce contează.daca avortezi,vei regreta mereu.cel mai mult te va roade incertitudinea.testele nu sunt sigure.te vei intreba mereu daca avea down sau ai ucis un copil sănătos.eu am o fetita minunata cu down.te asteptam pe asociatiadart.info.Radu

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI