Cordon ombilical in jurul gatului

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de Facebook Profile photo Adriana Veronica acum 1 an, 4 luni.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #138646

  Victoria Chivu
  Participant

  Buna! Sunt Victoria, am 27 de ani si sunt insarcinata in 26 de saptamani. La ultima ecografie doctorita mea mi-a spus ca bebe este in regula, dar cordonul ombilical este in jurul gatului. Mi-a spus ca nu ar fi nicio problema deocamdata, ca se mai intampla, insa ca ar fi bine sa nu se infasoare de doua ori, pentru ca atunci nu ar fi tocmai bine. Ce stiti despre asta? Sa ma ingrijorez?

  #138687
  Facebook Profile photo
  Adriana Veronica
  Participant

  Eu zic ca nu prea ai de ce sa-ti faci griji. Pana maine poate sa se intoarca si sa nu-i mai fie cordonul ombilical in jurul gatului, iar la nastere nu e o problema mare. Eu l-am nascut pe fiul meu natural cu dubla circulara de cordon ombilical; pe net am vazut ca nastere naturala in care bebe avea cordonul invartit in jurul gatului de 5 ori si era perfect sanatos copilul. Sarcina usoara in continuare si fara stres.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

beneficiile detartrajului dentar în sarcină

Care sunt beneficiile detartrajului dentar în sarcină

Care sunt beneficiile detartrajului dentar în sarcină? Multiple. Detartrajul și examenul anual stomatologic nu numai că sunt sigure, dar sunt și recomandate în timpul...

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI

Un parinte informat este un parinte relaxat

Aboneaza-te cu Facebook
Bifeaza ce te intereseaza: