Cum putem scapa de mucegai si de miros? - Totul Despre Mame

Cum putem scapa de mucegai si de miros?

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Carmen A acum 1 an, 7 luni.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #135549

  Nadia_Go
  Participant

  Noi stam in chirie si am vrea sa ne mutam in apartamentul bunicilor mei pe care l-am mostenit de curand. Insa blocul unde se afla apartamentul este unul vechi iar in casa s-a instalat mucegaiul si un miros inchis.

  Am incercat sa rezolvam problema, am frecat peretii cu solutie antimucegai, am dat jos vopseaua dinainte si am zugravit iar cu vopsea lavabila, am pus geamuri de termopan pentru mai multa izolatie, chiar am si izolat pe exterior insa mucegaiul si mirosul tot acolo sunt.

  Ce solutii imi puteti da, mai ales ca am renovat cat de cat apartamentul si am vrea sa ne mutam acolo si avem si 2 copii, insa in conditiile astea nu se poate. Ati rezolvat cumva aceasta problema a mucegaiului?

  #135667

  Carmen A
  Participant

  Mucegaiul poate fi inlaturat cu hipoclorit de sodiu solutie. Este o solutie toxica, cu un miros foarte puternic si neplacut, deci atentie mare la utilizare. Se umezeste un burete sau o laveta moale si se curata zona afectata de mucegai. Daca peretele este poros, nefinisat , trebuie insistat mai mult. O alta modalitate ( nu am experimentat-o) ar fi utilizarea otetului de mere sau a unei solutii concentrate de bicarbonat. Oricum, acestea sunt rezolvari de moment. Trebuie gasita o modalitate de a reduce umiditatea. Sper sa-ti fie de folos !

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI