Fertilizare in vitro utima mea speranta

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  dankutza acum 1 an, 5 luni.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #136523

  Adelina8
  Participant

  Eu și soțul meu ne chinuim de un an să facem un copil și nimic. Am fost la o grămadă de medici, m-am dus chiar și în București. Noi suntem din Galați. Toți îmi spun că sunt sănătoasă și nici soțul n-ar avea nicio problemă. Sunt demoralizată complet, iar soțul meu își dorește foarte mult un copil. Mi-e teamă să nu ne despărțim din cauza asta. I-am propus să încercăm cu fertilizarea artificială, dar a cam strâmbat din nas și mi-a spus să mai încercăm așa. Voi ați trecut prin asta? Oare sunt prea stresată de nu rămân însărcinată? Dacă știți vreun medic bun, unde pot face fertilizare in vitro, vă rog să-mi spuneți. Este ultima mea speranță..

  #136940

  dankutza
  Participant

  Ti-o recomand pe Cezara Bucur. O gasesti la Columna Medical Center. Datorita ei am 2 copii. Avand in vedere ca sunteti ok, este f posibil sa va sugereze o inseminare artificiala. Fetita a fost inseminarea cu nr 2. Pt baiat am facut mai multe inseminari. El a fost inseminarea cu nr 5. Nu-ti pierde speranta. Vei reusi!

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

Vaccinarea antigripală în sarcină. Cât de sigur este acest vaccin pentru...

Deseori,vaccinarea antigripală în sarcină le sperie pe viitoarele mămici, care se întreabă dacă nu cumva acest vaccin îi face rău bebelușului. Pe de altă...

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI

Un parinte informat este un parinte relaxat

Aboneaza-te cu Facebook
Bifeaza ce te intereseaza: