Greseli frecvente pe care le poate face o mamica - Totul Despre Mame

Greseli frecvente pe care le poate face o mamica

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  NickyNicky acum 1 an, 9 luni.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #129552

  NickyNicky
  Participant

  Perioada imediat urmatoare aparitiei bebelusului se caracterizeaza si printr-o serie de temeri si responsabilitati care pot sa copleseasca o proaspata mamica. Deschid acest topic cu cateva „greseli” pe care le poate face o proaspata mamica, pe unele dintre ele chiar le-am experimentat si eu. Sper sa ma ajutati sa marim lista si sa ajutam astfel o proaspata mamica prin prisma experientei noastre.

  Nu refuza niciun ajutor de care ai nevoie! Mai ales daca esti proaspata mamica…este extrem de greu sa fii singura cu bebe la inceput, asa ca oricine se ofera sa te ajute cu ceva, accepta.

  Nu lua de bune toate sfaturile pe care lumea ti le da! Informeaza-te din mai multe surse, selecteaza si aplica numai ce este potrivit copilului tau si tie.

  Nu exista lapte de mama prost! Nu asculta astfel de prostii…daca doresti sa-ti alaptezi puiul si nu reusesti pe cont propriu, apeleaza la un consultant in alaptare, sigur te va scoate din impas.

  Nu face proba suptului inainte si dupa fiecare masa! In cursul unei zile, cantitatea de lapte pe care o suge bebele poate varia, iar proba suptului poate deveni doar un stress pentru proaspata mamica.

  Nu iti compara tot timpul copilul cu alti copiii! Fiecare copil are propriul ritm de crestere si dezvoltare,iar incadrarea intr-un anumit tipar nu face decat sa te streseze.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI