Mesajul meu catre parintii cu prematuri

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  Valentina Pascalache acum 1 an, 6 luni.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #133594

  Am nascut la 28 de saptamani, a avut 1020 de gr si 37 cm. Timp de 2 saptamani nu a putut respira singurica, doar cu masca de oxigen. In aceea perioada un lucru bun a fost ca a avut o toleranta digestiva foarte buna care a ajutat-o sa manace foarte bine. O luna a mancat prin gavaj apoi am inceput lupta de a invata sa sugem. Dupa 10 saptamani am ajuns acasa cu 2200 gr.

  Cea mai mare problema a noastra a fost hipertonia musculara la membrele inferioare asa ca am recurs la kinetoterapie. Daca la 10 luni nu putea merge nici de-a busilea dupa 5 sedinte a reusit sa se ridice in picioare in patut. La noi a dat rezultate nemaipomenite.

  Acum la 3 ani, desi se vede uneori ca se mai incordeaza cand merge, este un copil energic, vioi, inteligent psihic si emotional, interactioneaza foarte bine cu copii.

  Ceea ce vreau sa transmit prin povestea mea parintilor de prematuri este ca va inteleg ingrijorarile, si eu sunt la fel, ma tot gandesc daca Ioana i-a ajuns din urma ca dezvoltare pe ceilalti copii, nascuti la termen. Si pe masura ce discut cu medicul pediatru, cu doamenele de la gradinita, sau observ alti copii in jurul meu realizez ca nu am motive sa-mi fac griji. „Esentele tari se tin in sticlute mici”

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

durerile abdominale în sarcină

Durerile abdominale în sarcină. De ce apar și când sunt urgență...

De ce apar durerile abdominale în sarcină. Simptomele lor sunt normale sau ai nevoie de consultul de urgență al unui medic? Unele dureri abdominale apărute...

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI

Un parinte informat este un parinte relaxat

Aboneaza-te cu Facebook
Bifeaza ce te intereseaza: