Mesajul meu catre parintii cu prematuri - Totul Despre Mame

Mesajul meu catre parintii cu prematuri

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  Valentina Pascalache acum 1 an, 8 luni.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #133594

  Am nascut la 28 de saptamani, a avut 1020 de gr si 37 cm. Timp de 2 saptamani nu a putut respira singurica, doar cu masca de oxigen. In aceea perioada un lucru bun a fost ca a avut o toleranta digestiva foarte buna care a ajutat-o sa manace foarte bine. O luna a mancat prin gavaj apoi am inceput lupta de a invata sa sugem. Dupa 10 saptamani am ajuns acasa cu 2200 gr.

  Cea mai mare problema a noastra a fost hipertonia musculara la membrele inferioare asa ca am recurs la kinetoterapie. Daca la 10 luni nu putea merge nici de-a busilea dupa 5 sedinte a reusit sa se ridice in picioare in patut. La noi a dat rezultate nemaipomenite.

  Acum la 3 ani, desi se vede uneori ca se mai incordeaza cand merge, este un copil energic, vioi, inteligent psihic si emotional, interactioneaza foarte bine cu copii.

  Ceea ce vreau sa transmit prin povestea mea parintilor de prematuri este ca va inteleg ingrijorarile, si eu sunt la fel, ma tot gandesc daca Ioana i-a ajuns din urma ca dezvoltare pe ceilalti copii, nascuti la termen. Si pe masura ce discut cu medicul pediatru, cu doamenele de la gradinita, sau observ alti copii in jurul meu realizez ca nu am motive sa-mi fac griji. „Esentele tari se tin in sticlute mici”

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI