Nu mai pot fi cu sotul meu...ce se intampla cu mine? - Totul Despre Mame

Nu mai pot fi cu sotul meu…ce se intampla cu mine?

Etichetat: ,

Acest subiect conține 2 răspunsuri are 3 voci și a fost actualizat ultima dată de  Mihaela Stoica acum 1 an, 7 luni.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #134047

  Iulia Olteanu
  Participant

  Mamici am si eu o problema legata de relatia cu sotul meu. Suntem casatoriti de 4 ani iar de 6 luni suntem si parintii unei mogaldete de fetita. Ne intelegem foarte bine, ma ajuta foarte mult cu fetita, este totul bine cand ne jucam toti trei insa cand ramanem doar noi si apare oportunitatea de a avea un contact sexual, as vrea să fug…este foarte ciudat ce mi se intampla…imi doresc sa fiu cu sotul meu dar când vine momentul nu o pot face. Ceva ma face sa ma distantez de el desi il iubesc foarte mult. Ce se intampla cu mine? Voi ati trecut prin asa ceva? Ce sfaturi imi dati?

  #134052

  si eu am aceeasi problema,dar noi avem 2 copii unul de 2 ani jumate si celelalt de 5 saptamani.si noi tot de 4 ani suntem casatoriti,tot asa ,ma simt si eu. Vreau sa fac dragoste cu el chiar imi doresc dar cand ajungem in acel punct imi cam piere cheful.nu stiu care ar putea fi solutia.

  #134429

  Mihaela Stoica
  Participant

  Eu am pățit-o la început după ce a venit bebe, prima dată am dar vina pe depresia postnatala, dar ulterior am restabilit conexiunea prin comunicare, i-am explicat sentimentul și l-am rugat să mă ajute ( am mare noroc ca am un soț deschis la minte) și încet , încet sa mai ameliorat starea. Oboseala e de vină și stresul zilnic. Încercați să vă găsiți timp numai pentru voi doi, o ieșire la restaurant sau ceva ce făceați înainte să apară bebe!

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI