Nu stiu unde gresesc, ma simt acuzata pe nedrept - Totul Despre Mame

Nu stiu unde gresesc, ma simt acuzata pe nedrept

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  Cristina Ambrozie acum 1 an, 7 luni.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #135438

  Cristina Ambrozie
  Participant

  Mamici am nevoie de cateva sfaturi pentru ca nu stiu unde gresesc. Am doi copii insa vreau sa va povestesc despre fetita mea mai mare care are de 3 ani. In prezenta mea fetita este mult mai plangacioasa, nu prea asculta cand o rog ceva, nu face nimic singurica se smiorcaie sa fac eu in locul ei etc. In schimb cu tatal ei sau cu buni se poarta diferit, este mai ascultatoare, nu este asa smiorcaita si parca nu ii solicita atat de mult cu cereri fel de fel.

  De aici a pornit si o mica cearta cu sotul pentru ca ma acuza intr-un fel ca eu sunt de vina ca este rasfatata, ca eu ii fac toate poftele si de aceea este asa in prezenta mea. Intr-adevar incerc sa fiu cat pot la dispozitia ei sa nu se simta neglijata din cauza lui bebe, dar nu cred ca o transform intr-o rasfatata.

  Nu stiu cum sa procedez si cum sa ma comport de acum, nu pot sa o fac pe dura asa dintr-o data, ca sa fie si fetita bine dar si eu pentru ca totusi solicitatrea ei este cam mare in ultimul timp si simt ca nici eu nu mai fac fata si cu bebe…deci cateva sfaturi?

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI