Nu vorbeste la aproape 3 ani

Acest subiect conține 2 răspunsuri are 3 voci și a fost actualizat ultima dată de Facebook Profile photo victorita84 acum 1 an, 9 luni.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #124636

  Stefana Oancea
  Participant

  Tin sa precizez ca baietelul nostru este vesel, se joaca cu alti copii, alearga cu ei, este foarte curios. In principal, pe noi ne ingrijoreaza faptul ca nu vorbeste fiindca el raspunde la nume, cand e strigat, intelege tot ce i se spune, executa ce i se cere, este receptiv. Ca si nivel de vorbit suntem la a spune mama, dada (tata), apa, nica (bunica). In rest numai pe limba lui: aha, gaga, lala etc. Daca imi puteti da un sfat unde sa mergem cu el, ce fel de evaluare trebuie facuta sau daca ati trecut prin asa ceva, este normal? Multumesc pentru sfaturi

  #124719

  Dragi mamici, va invitam sa cititi si articolul nostru despre când e cazul să ne îngrijorăm că cel mic este în urmă cu vorbirea: Când trebuie să mergem la logoped?

  #126863
  Facebook Profile photo
  victorita84
  Participant

  DIN CATE STIU, UNII COPII SE DEZVOLTA PUR SI SIMPLU MAI TARZIU, FARA A FI MOTIVE DE INGRIJORARE INSA IN CAZUL DVS M-AS ADRESA CU SIGURANTA UNUI SPECIALIST INTRUCAT AR FI NORMAL PT ACEATSA VARSTA SA FACA PROPOZITII DESTUL DE ELABORATE, CU 4-6 CUVINTE… MERGE LA GRADI COPILUL? DACA DA, EDUCATOARELE CE SPUN? ELE AU EXPERIENTA…. MULTA SANATATE SI SUCCES!

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

Ai pus cheile în frigider și nu le găsești? Iată explicația...

Pregnancy brain este denumirea în engleză pentru perioadele acelea din timpul sarcinii în care avem lipsuri de memorie. Este reală sau nu această situație? După...

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI

Un parinte informat este un parinte relaxat

Aboneaza-te cu Facebook
Bifeaza ce te intereseaza: