Proaspătă mămică criticată că și-a alăptat copilul într-o cafenea

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de  TOTUL DESPRE MAME acum 1 an, 5 luni.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #133917

  O proaspătă mămica a fost criticată de cei din jur pentru faptul că a început să își alăpteze copilul într-o cafenea. Iată ce a scris mămica pe contul ei de Facebook:

  „Nu alăptez în public pentru a atrage atenția, ci pentru că este un proces cât se poate de normal și natural. Înainte de orice, sânii au fost făcuți pentru a susține viața propriului tău bebeluș. Prin intermediul lor îl hrănești. Așa că nu este nicio diferență între ceea ce am făcut eu în restaurant și alți clienți, care foloseau furculița sau lingura pentru a se hrăni. Aud foarte des oameni care spun că o femeie ar trebui să alăpteze într-un loc ferit, departe de privirile altor oameni. De ce? Copilul nu ar trebui izolat pentru că vrea să se hrănească. Dacă sunt persoane pe care le deranjează, pur și simplu să nu se uite!”

  Nici-o mamă nu ar trebui să se lase influențată de părerile celor din jur, pentru că alăptarea copilului este un proces cât se poate de normal.

  Sunteți de acord cu ea?

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

durerile abdominale în sarcină

Durerile abdominale în sarcină. De ce apar și când sunt urgență...

De ce apar durerile abdominale în sarcină. Simptomele lor sunt normale sau ai nevoie de consultul de urgență al unui medic? Unele dureri abdominale apărute...

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI

Un parinte informat este un parinte relaxat

Aboneaza-te cu Facebook
Bifeaza ce te intereseaza: