Proaspătă mămică criticată că și-a alăptat copilul într-o cafenea - Totul Despre Mame

Proaspătă mămică criticată că și-a alăptat copilul într-o cafenea

Acest subiect conține 0 răspunsuri are 1 voce și a fost actualizat ultima dată de TOTUL DESPRE MAME TOTUL DESPRE MAME acum 1 an, 7 luni.

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #133917

  O proaspătă mămica a fost criticată de cei din jur pentru faptul că a început să își alăpteze copilul într-o cafenea. Iată ce a scris mămica pe contul ei de Facebook:

  „Nu alăptez în public pentru a atrage atenția, ci pentru că este un proces cât se poate de normal și natural. Înainte de orice, sânii au fost făcuți pentru a susține viața propriului tău bebeluș. Prin intermediul lor îl hrănești. Așa că nu este nicio diferență între ceea ce am făcut eu în restaurant și alți clienți, care foloseau furculița sau lingura pentru a se hrăni. Aud foarte des oameni care spun că o femeie ar trebui să alăpteze într-un loc ferit, departe de privirile altor oameni. De ce? Copilul nu ar trebui izolat pentru că vrea să se hrănească. Dacă sunt persoane pe care le deranjează, pur și simplu să nu se uite!”

  Nici-o mamă nu ar trebui să se lase influențată de părerile celor din jur, pentru că alăptarea copilului este un proces cât se poate de normal.

  Sunteți de acord cu ea?

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI