Sa fie vorba de o noua sarcina? - Totul Despre Mame

Sa fie vorba de o noua sarcina?

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Pi Si Ca acum 1 an, 5 luni.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #139565

  Irina_Nastase
  Participant

  Acum aproximativ o luna si ceva am avut o intrerupere de sarcina….dupa intreruperea de sarcina avuta imi doresc foarte mult sa raman iar insarcinata si am incercat iar. Joia trecuta am facut un test de sarcina iar a doua liniuta a testului a iesit ff pala…ieri am refacut testul, mi s-a parut cu un ton mai inchisa. Acum nu stiu cum sa interpretez toata situatia: sa nu fi scazut cantitatea de hormon de la sarcina trecuta sau sa fie vorba de o noua sarcina? Stiu ca solutia optima este sa merg la medic insa ma zis sa mai astept putin deoarece este posibil sa nu se vada nimic la ecografie acum.

  Intrebarea mea este urmatoarea: ati avut sau ati auzit de o astfel de situatie? Am nevoie de parerile voastre, de incurajari, de orice, sper sa nu fie totul o iluzie 🙁

  #139614

  Pi Si Ca
  Participant

  Asa a fost si la sarcina mea .primul test abia se observa a doua liniuta,urmatoarele 2 un pic mai mult dar totusi parca nu erau rozul care trebuia…apoi am luat un test digital…ala.arata cel mai bine..era sarcina 2-3saptamani.la cele clasice nu se vede bine daca e sarcina mica.cele digitale arata sarcina dupa prima saptamana.e un pic mai.scump dar elimini.suspiciunile.alta varianta ar fi analiza la sange.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI