Simt ca nu mai am baterii :(

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de Facebook Profile photo Nicole Nasta acum 1 an, 5 luni.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #139555

  ScufitaRosie
  Participant

  Am o fetita de 1 an si jumatate, nu a dormit niciodata o noapte intreaga, pana la 1 an am alaptat-o dar am zis sa nu-i mai dau ca poate asa o sa doarma toata noaptea si o sa manance mancare. Insa nu a fost asa tot se trezeste noaptea de 2-3 ori, peste zi nu sta un pic locului iar eu simt ca nu mai pot, nu mai am baterii, mai trebuie sa lucrez si de acasa, imi pierd rabdarea si strig la ea iar dupa imi pare rau…ce sa fac?

  #139577
  Facebook Profile photo
  Nicole Nasta
  Participant

  Te acomodezi, accepti ca viata ta s-a schimbat. Eu am vreo 3 ani de cand nu am dormit o noapte intreaga, am doi copilasi minunati. M-am obisnuit. Plus de asta, altadata pierdeam noptile cu prietenele in oras, la film, la club etc. Acum nu le mai pierd, fac ceva mai important.
  Totusi, daca ai un copil foarte agitat, nu ar strica niste analize. La primul copil am descoperit ca avea anemie carentiala, iar la scurt timp dupa ce am inceput tratamentul recomandat de medic s-a linistit.
  Sincer, copiii nu sunt vinovati cu nimic, nu fac anumite lucruri doar ca sa ne calce pe nervi.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

Ai pus cheile în frigider și nu le găsești? Iată explicația...

Pregnancy brain este denumirea în engleză pentru perioadele acelea din timpul sarcinii în care avem lipsuri de memorie. Este reală sau nu această situație? După...

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI

Un parinte informat este un parinte relaxat

Aboneaza-te cu Facebook
Bifeaza ce te intereseaza: