Totuldespremame.ro Și Gerovital H3 derma+ SUN îți premiază răspunsurile - Totul Despre Mame

Totuldespremame.ro Și Gerovital H3 derma+ SUN îți premiază răspunsurile

Etichetat: ,

Acest subiect conține 12 răspunsuri are 11 voci și a fost actualizat ultima dată de TOTUL DESPRE MAME TOTUL DESPRE MAME acum 2 ani, 2 luni.

Vizualizare 8 articole - 1 la 8 (din 13 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #117042

  Forumul totuldespremame.ro este locul unde mămicile întreabă și primesc răspuns la orice nelămurire sau îngrijorare. Ajută și tu o mămică care are nevoie de sfaturile tale pentru a face cea mai potrivită alegere postând un răspuns la întrebarea ei și poți câștiga premii de cea mai bună calitate, care îți vor proteja zilele de vară, de la Gerovital H3 derma + SUN.

  Ca să fii participant la concurs trebuie sa răspunzi la minim 3 întrebări (mai vechi sau mai noi) din cadrul Forumului totuldespremame.ro, în perioada concursului (22 iulie – 10 august). Dacă ai ajutat cu răspunsul tău 3 mămici, care cu siguranță vor aprecia sfatul tău venit ca de la o mămică la alta, revino în pagina concursului și postează „PARTICIP” în căsuța rezervată comentariilor.

  Despre Gerovital H3 derma + SUN

  Gerovital H3 Derma+ Sun  este o gamă de produse dermatocosmetice creată de experții Gerovital în colaborare cu specialiști din sănătate. Conține produse pentru întreaga familie, produse cu o formulă inovatoare pe bază de Ulei natural ecocertificat Inca Omeg, bogat în acizi grași esențiali omega 3-6-9 și tocoferoli naturali.

  Concurs Gerovital+ SUN

  Participând la concursul nostru aveți șansa de câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 10 seturi ce conțin patru produse din gama Gerovital H3 Derma+ Sun. Printre acestea se numără Crema Protecție Solară Copii SPF 50 , special concepută pentru pielea sensibilă a copiilor. Fluidul Protecție Solară SPF 20 are efecte antioxidante ce luptă direct împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi. De asemenea, Laptele Protecție Solară SPF 30  asigură o protecţie antioxidantă sportită prin contracararea efectelor nocive ale radicalilor liberi formaţi sub acţiunea radiaţiilor UV. Loțiunea Calmantă după Plajă asigură calmarea și regenerarea pielii înroșite în urma supraexpunerii la soare.

  Mult succes!

  #117412

  Loredana Ioan
  Participant

  PARTICIP (raspunsuri date pentru Micky Mik, Deea Deea, Mihaela Maria)

  #117511

  Ana Cuseru
  Participant

  PARTICIP (rasp: Micky mik, crina florescu si mamica_cleo)

  #117916

  Ana Stan
  Participant

  Particip (raspunsuri pt. GabyGaby, Cata_lyna, Mamica_Cleo)

  #117922

  Denissa
  Participant

  particip (3 raspunsuri pentru AncaV, SimonaLena si Rusu Anna)

  #118273

  anka_bejan
  Participant

  PARTICIP

  #118294

  Galbeaza Rodica
  Participant

  particip

  #118329

  anka_bejan
  Participant

  PARTICIP(Deea Deea ,Marilena,Emily )

Vizualizare 8 articole - 1 la 8 (din 13 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI