Tratare depresie severa

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de Facebook Profile photo Anya Miara acum 10 luni, 1 săptămână.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #151616

  adruta
  Participant

  Vi se intampla uneori sa vi se schimbe dispozitia radical, in anumite perioade ale anului cum e acum de exemplu, sa nu va mai intereseze nimic din ceea ce inainte va placea sa faceti, sa va treziti si sa nu reusiti sa va mobilizati cu orele pentru a va incepe ziua?

  Aceasta este intrebarea pe care am primit-o de la prietena mea cea mai buna. Bineinteles ca am intrat in panica. Vi s-a mai intamplat asa ceva? Sa fie doar o etapa sau are nevoie de tratament? Si daca da, care a dat rezultate? Are sentimente de inutilitate si de vinovatie,si ce e mai rau e ca rememoreaza toate lucrurile urate care li s-au intamplat.

  Multumesc!

  #151618
  Facebook Profile photo
  Anya Miara
  Participant

  Trebuie sa mearga de urgenta la psiholog. Daca o lasi prea mult asa, poate se agraveaza si va trebui sa mearga la un psihiatru. Eu ti-o recomand pe dna dr. Anca Kosina, psiholog, Centrul ProVita. Pe mine m-a ajutat foarte mult dupa nastere.

  Multa sanatate!

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

durerile abdominale în sarcină

Durerile abdominale în sarcină. De ce apar și când sunt urgență...

De ce apar durerile abdominale în sarcină. Simptomele lor sunt normale sau ai nevoie de consultul de urgență al unui medic? Unele dureri abdominale apărute...

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI

Un parinte informat este un parinte relaxat

Aboneaza-te cu Facebook
Bifeaza ce te intereseaza: