Vreau sa-mi pun sterilet - Totul Despre Mame

Vreau sa-mi pun sterilet

Acest subiect conține 2 răspunsuri are 3 voci și a fost actualizat ultima dată de  Anna Negru acum 1 an, 7 luni.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #133691

  Iulia Constantin
  Participant

  Dragi mamici, la ultimul control ginecologic doctorita mi-a recomandat sa-mi montez un sterilet ca mijloc de protectie. Noi avem 2 copii si consideram ca acesta este numarul ideal pentru noi si nu am mai vrea sa mai facem unul.

  A inceput sa ma tenteze ideea de a-mi pune sterilet…anticonceptionalele mai uit sa iau o pastiluta, iar prezervativul cand vine vorba de o relatie de durata ca a noastra este cam incomod. Asa ca o sa apelez la sterilet.

  Daca ati avut sau aveti puteti sa-mi spuneti cum v-ati obisnuit cu el sau daca ati avut probleme? Pentru ce fel de sterilet ati optat?

  Multumesc!

  #133941

  Laura-Gabriela Radu
  Participant

  Eu am sterilet de anul trecut din august. Am ales modelul Gold T. Sunt foarte mulțumită de el. Și eu mai uitam cate o pastila când luam anticoncepționale și stăteam cu frica.asa nu mai am nici un stres. Menstruația este un pic mai abundenta, durează cam cu o zi mai mult și am niște mici dureri de burta care nu le aveam când luam contraceptive. Chiar și asa, te sfătuiesc sa apelezi la sterilet. Montarea este puțin dureroasa dar în maxim 5 minute este gata ☺ succes

  #134051

  Anna Negru
  Participant

  Bună! La început ,după montarea steriletului,e dureros dar cam într-o luna nici nu mai simți ca e acolo. Al meu are 3 ani☺. Bafta!

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI