Zile epuizante

Acest subiect conține 2 răspunsuri are 3 voci și a fost actualizat ultima dată de Facebook Profile photo Alina Stan acum 1 an, 6 luni.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #136529

  Cata_Cata02
  Participant

  Buna! Am o fetita de 1 an si jumatate care a prins obiceiul de a deschide toate dulapurile si a scoate tot afara, sa faca o dezordine de nedescris. Nu o pot lasa singura nici 5 minute fara a nu rascoli pe undeva…imi este si frica sa nu ii cada ceva in cap… O cert si ii zic ca nu are voie dar insista in cotinuare … pana la urma se enerveaza ca nu o las si incepe sa planga. Care ar fi cea mai buna metoda de a trata aceasta problema mai ales ca in unele zile este epuizanta?

  #136575
  Facebook Profile photo
  Irris
  Participant

  Eu am ajuns la concluzia, dupa 2 copii, ca nu ei au o problema ci noi. Nu trebuie sa fie casa luna mereu, nu trebuie sa strangi mereu dupa ei, le asiguri igiena si siguranta si atat. Ei au nevoue sa exploreze si toti copiii au o etapa cand cotrobaie prin dulapuri. Incearca sa pui in locurile in care ajunge obiecte cu care nu se pot rani, hainute , jucarii de-ale ei. E greu la inceput dar castigul e de ambele parti, ea va explora fericita si tu te setezi sa iei lucrurile asa cum vin. Chiar e eliberator!

  #136603
  Facebook Profile photo
  Alina Stan
  Participant

  Cred ca exista la ikea niste sisteme de inchidere a dulapurilor speciale pentru copilasi curiosi 😀 Eu am rezolvat problema mutand totul la un nivel la care nu poate ajunge. E cam ciudat aranjat dar macar e sigur. Spor!

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

CELE MAI CITITE

Ai pus cheile în frigider și nu le găsești? Iată explicația...

Pregnancy brain este denumirea în engleză pentru perioadele acelea din timpul sarcinii în care avem lipsuri de memorie. Este reală sau nu această situație? După...

APLICAȚII UTILE PENTRU PĂRINȚI

Un parinte informat este un parinte relaxat

Aboneaza-te cu Facebook
Bifeaza ce te intereseaza: