Uleiul de cocos și frumuseţea noastră

Uleiul de cocos este o adevărată comoară a naturii. Solid sau aproape solid la temperatura camerei, acest ulei delicios, cu aromă fină, poate înlocui cu succes o parte din cosmeticele noastre de zi cu zi. Știe să facă o mulțime de lucruri!

Iată șase scopuri în care poate fi folosit uleiul de cocos:

1. Pentru corp. Uleiul de cocos este excelent pentru pielea deshidratată. Adaugă câteva picături de ulei în apă, atunci când faci baie, dacă ai pielea uscată. Iar dacă vrei să ai tălpi de bebeluș, aplică o cantitate generoasă de ulei de cocos pe picioare și tălpi chiar înainte de culcare și pune-ți o pereche de șosete groase, din bumbac.

Amestecă puțin ulei de cocos cu câteva linguri de zahăr brun și fă-ți un gomaj eficient și natural.

2. Pentru față. Uleiul de cocos este un demachiant excelent, care se descurcă chiar și atunci când vine vorba de mascara waterproof.

3. Pentru buze. Pentru că sezonul rece este inamicul numărul unu al buzelor, îți recomandăm să te dai cu puțin ulei de cocos înainte să ieși din casă. Efectul va fi spectaculos.

4. Pentru păr. Uleiul de cocos hrănește firul de păr și îl hidratează. Aplică uleiul de cocos pe păr înainte de a te spăla pe cap. Acoperă-te cu un prosop și, după 15 minute, șamponează-te și clătește-te. Dacă aplici ulei și pe scalp, vei scăpa de mătreață.

5. Pentru mâini. Cine nu își dorește mâini cu pielea suplă și bine hidratată, indiferent de temperatura de afară? Aplică în fiecare seară puțin ulei de cocos și masează-te. Îțigarantăm că vei pielea catifelată. În plus, uleiul de cocos are un efect benefic și asupra cuticulelor.

6. Pentru răni. Uleiul de cocos acționează ca un agent antibacterian și ca un balsam care favorizează regenerarea țesuturilor. Este nemaipomenit de util în cazul tăieturilor și al arsurilor.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație