21 de filme pe care orice femeie trebuie să le vadă

filme femei

filme femei

Puternice, sensibile, romantice, perseverente, încăpățânate, iubitoare, creative, nonconformiste – îți prezentăm o listă de 21 de filme ale căror protagoniste au toate aceste calități laolaltă și niciuna nu se bate cap în cap cu cealaltă.

Nu cred mai mult în femei decât în bărbați. Și nici invers. Consider că fiecare gen are calitățile sale (am ales să nu mă concentrez azi și pe defecte) și cred cu tărie că ea și el se completează reciproc. Cred că există loc sub soare și pentru bărbați, și pentru femei și mai cred că nu e adevărat că nu se vor înțelege niciodată unii pe alții. Cred în prietenia dintre bărbat și femeie și mai cred (fără să mă contrazic, sper), că sunt totuși unele momente în viață când femeia se dovedește a fi mai puternică și mai fascinantă decât sexul tare.

Primește cele mai utile articole de parenting direct la tine în Inbox

Scrie-ne adresa ta de email

Cel puțin, așa am tras eu concluzia din filmele de mai jos, pe care le-am vizionat cu lacrimi în ochi și care m-au făcut să mă simt o norocoasă că sunt urmașa Evei.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAlăptezi în public? Viitoarele mame îţi mulţumesc!
Articolul următorPlăcintă cu cartofi
Sunt Adriana şi sunt dependentă. De Ioana şi Ilinca, fetiţele mele care mă inspiră zilnic şi de la care îmi trag puterea. De scris, o pasiune „costisitoare“, din cauza căreia stau şi astăzi cu chirie. De muzică, fără de care lumea mea nu are sens şi în faţa căreia cuvintele sunt de prisos. Ce caut eu aici? Simplu ̶ dau curs celor trei dependenţe ale mele: aştern, în scris, muzica cuvintelor despre copii.