Scarlett Johansson : „Am o admirație uriașă pentru mamele care muncesc. Eu rezist cu greu”

Scarlett Johansson poate părea că își echilibrează foarte bine viața, de când a devenit mamă, în urmă cu doi ani, însă actrița a admis, zilele trecute, că îi este extrem de greu să se împartă între a fi mamă și a munci.

Primește cele mai utile articole de parenting direct la tine în Inbox

sau
Înscrie-te cu Facebook

„Nu mă laud că aș sti prea multe despre parenting, nu mai mult decât orice altă persoană obișnuită, însă, a fi mamă care muncește este o provocare incredibilă, dar și un dar special”, a mărturisit actrița în cadrul unei gale dedicate strângerii de fonduri pentru cercetări în domeniul HIV/SIDA.

Scarlett Johansson, în vârstă de 32 de ani, este mamă a unei fetițe în vârstă de 2 ani, Rose Dorothy. ”Cred că întotdeauna simți un pic de vină. Atunci când muncești, vei simți că pierzi momente speciale cu copilul tău, iar atunci când ești cu copilul, crezi că nu te dedici suficient job-ului. Am o admirație uriașă pentru mamele care muncesc. Eu rezist cu greu, îmi este dificil să mențin echilibrul”, a mai spus vedeta.

Aceasta a fost prima apariție a actriței pe covorul roșu, după ce au apărut zvonuri că s-ar fi despărțit de soțul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac.

RecomandăriTrucuri de parenting de la 10 vedete. Will Smith: „Nu suntem adepții pedepselor. Preferăm responsabilizarea copiilor”

Scarlett Johansson a venit însoțită la gala de caritate de mamai ei, Melanie Sloan. „Nu există o persoană mai potrivită care să vină cu mine în seara asta. M-a inspirat în extrem de multe privințe. Întotdeauna ne-a ajutat să fim conștienți de importanța implicării sociale”, a mai spus actrița în prezentarea făcută în cadrul galei caritabile.

7 păreri despre parenting ale unui cuplu în mare vogă la Hollywood

Scarlett Johansson a fost invitata de onoare a galei, făcută în beneficiul American Foundation for AIDS Research, organizație neguvernamentală dedicată sprijinirii cercetării în domeniu și campaniilor de prevenție. În discursul ei, actrița a amintit și de prietenia apropiată a mamei ei cu un bărbat care a jucat un rol important în viața ei înainte de a muri de HIV, într-o vreme în care boala era un subiect taboo. În discursul ei emoționant, a amintit și de copilărie și de provocările pe care părinții ei le-au înfruntat. „O noapte în oraș era un lux rar pentru ei”, a împărtășit actrița audienței.

FOTO: The Telegraph

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVocea ta. Meditații în grup sau cu profesorul, acasă?
Articolul următorViaţa cu autism. Episodul 44. Hainele gâdilă
Vreme de 15 ani am scris despre sănătate, în special în presa scrisă, în reviste lunare de sănătate și am coordonat echipe de jurnaliști. Din 2014, am derulat proiecte în diverse ONG-uri, tot în domeniul sănătătii în special și am început să scriu Freelancer: pentru site-uri din Marea Britanie – www.mosaicscience.com sau thecancerblog.net sau românești – www.totuldespremame.ro, www.historia.ro. Din 2003, am devenit mamă: mai întâi de fată - Iulia, apoi din 2007, și mamă de băiat - Ștefan. Experiențele trăite profesional, în anii petrecuți în presă, și personal, cu cei doi copii total diferiți ca personalitate, le transform din când în când în texte, pe care le public pe www.totuldespremame.ro sau pe https://getaroman.wordpress.com