16 asistente din secția unui spital sunt gravide în același timp

TOTUL DESPRE MAME
scris pe
asistente gravide

Aproape 10% dintre asistentele secției de Terapie Intensivă de la un spital din Arizona, SUA, sunt gravide, potrivit cnn.com.

Într-o conferință de presă ținută la spital, femeile au glumit și au spus că probabil este ceva în apă sau la mijloc este un plan bine pus la punct pentru a fi libere de Crăciun.

Prima naștere va avea loc în luna septembrie 2018 iar ultima în luna ianuarie 2019.

Rochelle Sherman, una dintre viitoarele mămici, care urmează să nască într-o lună, a spus: „Nu cred că ne-am dat seama cât de multe suntem gravide, până când nu am făcut un grup pe Facebook. Parca a fost un pact la mijloc”.

Colega ei Jolene Garrow a mulțumit colegilor care și-au asumat să facă ceea ce gravidele nu au voie – cum ar fi să îngrijească persoanele cu boli contagioase precum tuberculoză sau să facă anumite tratamente pacienților care au cancer. În plus, cantina spitalului și-a adaptat meniul după ce gravidele au avut pofte de murături sau măsline.

Una dintre viitoare mămici
Una dintre viitoare mămici

Cele 16 gravide vor organiza o petrecere pentru bebeluși înainte de a intra în concediul de 12 săptămâni, cât prevede legislația din SUA.

Câteva dintre femei au urmat tratamente de fertilizare in vitro, însă nu a existat nimic organizat pentru ca atât de multe să devină mame în același timp.

Citește și: Studiu: Sarcina poate fi contagioasă!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa