3 copii bolnavi de cancer au creat o legătură incredibilă

Iulia Mirică
scris pe

Serie impresionantă de fotografii cu 3 copii bolnavi de cancer

Trei supraviețuitori în urma luptei cu cancerul au făcut împreună o poză care a devenit virală câțiva ani în urmă și s-au reunit de curând pentru o ședintă foto festivă, oferită în exclusivitate publicației TODAY.

3-copii-bolnavi-de-cancer-au-creat-o-legătură-incredibilă
Rhenn Franklin, în vârstă de 8 ani, Ainsley Peters, de 6 ani, și Rylie Hughey, de 5 nai, s-au întâlnit prima dată când au venit împreună la o ședință foto în Oklahoma, realizată de fotografii Lora Scantling și Christy Goodger. La acea vreme, fetițele se luptau cu diferite tipuri de cancer. Fotografia celor trei fete, fiecare îmbrăcată într-o rochie vintage, care se îmbrățișau, a atins inimile oamenilor din întreaga lume.

3-copii-bolnavi-de-cancer-au-creat-o-legătură-incredibilă-1

Fetițele s-au întâlnit din nou câteva luni mai târziu, pentru o nouă ședință foto, după ce au aflat că se vindecaseră de cancer. Apoi, la începutul acestui an, familiile s-au reunit din nou, în circumstanțe fericite. „Ne-am decis să facem această fotografie ținând-o pe cea veche, astfel încât toată lumea să vadă cât de mult s-au schimbat! Cele trei fete sunt bine și sunt vindecate sau în curs de vindecare”, a declarat fotografa Scantling pentru TODAY.

3-copii-bolnavi-de-cancer-au-creat-o-legătură-incredibilă-2

„Ne place să ne întâlnim. Iubesc să le văd pe fete împreună!”, a spus Scantling. „Legătura pe care au creat-o este incredibilă și este de apreciat că înțeleg că poza lor a fost văzută peste tot în lume, iar ele au făcut o diferență uriașă de conștientizare a cancerului la copii.”
Scantling a oferit și câteva vești în legătură cu fiecare dintre fete:

Ainsley continuă să fie monitorizată prin analize de sânge lunare, dar rămâne vindecată și se bucură de primăvară.

Rylie face radiografii o dată la trei luni, dar continuă să își recapete puterile. A părăsit spitalul și se relaxează cu gimnastică, dans, cursuri de T-ball și grădiniță.

Rheann, cea mai mare fetiță din trio, și-a pierdut definitiv părul din cauza a zeci de runde de tratamente cu radiații și chimioterapie. Ochii ei, de asemenea, sunt ușor afectați, din cauza tumorii care i-a fost localizată pe creier. Scantling a declarat că „Vestea bună este că e un copil fericit, în vârstă de 8 ani, cu o viață activă. Iubește să se plimbe cu bicicleta, să stea la povești cu prietenele de la școală și să se joace cu surorile ei.”

3-copii-bolnavi-de-cancer-au-creat-o-legătură-incredibilă-3

Scantling s-a inspirat pentru această serie din fotografii din momentul în care tatăl său s-a luptat cu cancerul pulmonar. Ea a încercat să găsească o cale de a face fotografii care ar mări gradul de conștientizare pentru această boală și oamenii care au avut de-a face cu ea.

Sursă foto: Today

O altă serie de fotografii emoționante puteți vedea aici: Imagini care te fac să înțelegi ce înseamnă să fii în travaliu

Nu uita să ne dai un like pe Facebook, dacă nu ne-ai dat deja, pentru a fi la curent cu tot ce publicăm!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa