Comunicat de presă: Bucureşti, în topul celor mai îndrăgite 25 de oraşe din lume!

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

 Micul Paris a surclasat de această dată Parisul și este în top 25 cele mai populare orașe din lume! Astfel și-a găsit un nou loc pe harta lumii, având acum vecini precum Hong Kong, Lima, Lisabona sau Istanbul! Mogulul Mr. Monopoly și fanii jocului au reorganizat harta mapamondului și au plasat 24 dintre cele mai populare orașe din lume, printre care și Bucureștiul reprezentat de Aeroportul Henri Coandă, pe tabla jocului Monopoly Here & Now.

Mulțumită voturilor românilor de pretutindeni, Aeroportul Henri Coandă a câștigat un loc în ediția internațională a Monopoly Here & Now, deși în competiție au fost înscrise 80 de orașe din întreaga lume. Capitala României s-a situat între primele 25, cumulând un număr mai mare de voturi decât destinații precum Los Angeles, Berlin, Praga, Paris, Barcelona sau Rio de Janeiro.

În noua ediție a îndrăgitului joc de tranzacții imobiliare, coloratele cartiere de pe tabla de joc au fost înlocuite de orașe reprezentative din întreaga lume. Acestea au fost alese în urma unei campanii internaționale de votare, lansate de producătorul Hasbro, prin care fanii jocului au putut desemna cele mai apreciate 24 de orașe.

Concursul lansat de brand pentru Monopoly Here & Now a fost o modalitate inedită de a celebra cei 80 de ani pe care jocul îi aniversează în acest an. Ne bucurăm extrem de mult că România este și ea reprezentată pe tabla jocului, acest lucru dovedește că țara noastră are foarte mulți jucători de Monopoly, care iubesc competiția,” a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Pe lângă redenumirea proprietăților, Monopoly Here & Now vine și cu alte noutăți. Spre exemplu, fiecare jucător primește un pașaport de călătorie, pe care trebuie să adune ștampile reprezentative ale orașelor „vizitate”. De asemenea, odată ajunși pe spațiul dedicat unui aeroport, jucătorii pot călători spre orice destinație de pe tabla de joc iar cartonașele din Cufărul Comunității au fost înlocuite de cartonașele Here & Now, care vin cu noi provocări.

Monopoly Trivia

De-a lungul timpului, jocul Monopoly s-a făcut remarcat prin edițiile speciale pe care le-a lansat. Cea mai scumpă versiune a acestui joc a fost creată pentru a sărbători un bijutier faimos din San

Francisco, Sidney Mobell. Respectivul joc valora nu mai puțin de 2 milioane de dolari, având o tablă de joc din aur de 23 de karate și zaruri bătute cu diamante. De asemenea, în 1978 a fost realizată și o versiune din ciocolată a jocului Monopoly, vândută cu $600. În anul 2015, mogulul Mr. Monopoly s-a bucurat și de o ediție aniversară, Monopoly 80, care a reunit elemente definitorii ale celor opt decade de existență.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa