Când oportunitatea apare la momentul potrivit (P)

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Ecaterina (29 de ani) – Cati, pentru prieteni – și Vlad Cochină (34 ani) și-au dorit mult un copil, însă Cati a vrut să aibă mai întâi o carieră stabilă, într-un mediu în care să poată crește profesional, și abia apoi să vină și un bebe. Anul trecut, dorința i s-a împlinit în momentul în care a decis să devină întreprinzătoare Amway, alături de soțul său. „Am primit câteva palme de la viață și chiar căutam ceva care să ne dea o nouă direcție. Suntem căsătoriți din 2006, am întârziat să facem un copil, deși ne doream, din cauza serviciului meu”, povestește Cati.

Tânăra e absolventă de Relatii Economice Internaționale și are un master în Management, cu toate acestea nu a reușit să își găsească un loc de muncă așa cum își dorea. După mai multe job-uri schimbate, când în sfârșit găsise o companie care îi oferea un mediu în care ar fi putut să crească, firma a dat faliment. „În acel moment am realizat că nu sunt unde trebuie și că am nevoie de o schimbare”, spune Cati.

În acea perioadă, a primit un telefon de la o verișoară, care a invitat-o să-i prezinte oportunitatea de afaceri Amway. „Eram deschisă și pentru alternative la job și obținerea unui venit suplimentar, unde nu șeful trebuie să-mi hotărască valoarea și să mă plătească, ci eu trebuie să găsesc o modalitate să pot câștiga cât vreau, în funcție de munca depusă. M-am gândit că pot face ceva part-time, părea interesant și am spus da!”
Soțul ei a fost de acord încă de la acea primă întâlnire. „De la primul contact cu ideea de afacere, am simțit că ne poate oferi libertatea la care am visat amândoi dintotdeauna”, povestește și Vlad.

Visul lor a devenit realitate. Cati și Vlad au acum un bebeluș de 11 luni și jumătate, un băiețel pentru care luptă mai departe.
Faptul că au lucrat împreună în acest business a însemnat mult pentru cei doi. „Ne-am sprijinit unul pe celălalt”, povestește Cati. Foarte important a fost și sprijinul din partea Amway: traininguri, consiliere și, nu în ultimul rând, produsele în sine – o gamă variată de produse de calitate excelentă, în domeniile frumusețe, nutriție și îngrijire a locuinței –, care sunt susținute de garanția satisfacției, adică pot fi returnate în cazul în care consumatorul nu este mulțumit.
„Este ca atunci când văd un film care îmi place și apoi îl recomand și altora. Folosesc produsele Amway și le recomand și celorlalți”, spune Cati. Soțul ei o completează: „Banii vin atât din vânzarea produselor, cât și din construirea unei echipe performante”.

În prezent, din grupul celor doi soți fac parte 100 de persoane, iar Cati și Vlad Cochină nu se vor opri aici. „Vrem să avem un grup de 1.000 de oameni în business-ul nostru Amway”, spune Vlad, gândind pe termen mediu. Cati, ca orice mamă, gândește pe termen lung: „Dorim să lăsăm moștenire fiului nostru această afacere.”

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa