Cedra Cinstit cu Fructe, noul iaurt Napolact care revoluţionează piaţa iaurturilor cu fructe

TOTUL DESPRE MAME
scris pe
Cedra_capsuni-mere-totul-despre-mame

Iaurtul cu fructe făcut doar din iaurt unic Cedra, fructe și un dram de zahăr. Mmm!

Napolact lansează o gamă unică de iaurturi cu fructe, Cedra Cinstit cu Fructe, cu o rețetă simplă cu doar trei componente: iaurtul unic Cedra, bucăți de fructe și un dram de zahăr.

 

Nimic altceva nu a mai fost adăugat la reţetă, Napolact revoluționând astfel piața iaurturilor cu fructe şi oferind consumatorilor un iaurt cu fructe fără conservanți, coloranți, arome, stabilizatori sau orice altceva ce nu și-ar avea rostul într-un produs natural.

Păstrând bunătatea laptelui din inima Ardealului și rețeta unică a iaurtului natur Cedra (combinația de trei tipuri de lapte: vacă, bivoliță și oaie), Cedra Cinstit cu Fructe aduce mai multe sortimente de fructe făcute special pe gustul românesc.

Noul produs este disponibil în patru sortimente care pot fi savurate în binemeritate momente de tihnă: piersici și caise, merișoare și mure, căpșuni și mere, mere și pere.
“Napolact și-a luat un angajament față de consumatori de a aduce naturalețea, simplitatea și gustul autentic din Ardeal în toate gamele sale de produse. Acest aspect este confirmat și de noul concept Cedra Cinstit cu Fructe: un iaurt cu fructe făcut în cel mai natural mod posibil, având doar trei componente: iaurtul unic Cedra, bucăți de fructe și un dram de zahăr. Nimic altceva”, a declarat Elena Bădițoiu, Brand Manager Spoonables FrieslandCampina România.

Ardelenariu, un loc ardelenesc în inima capitalei

Din  dorința  de a  oferi  consumatorilor  un cadru potrivit  de  relaxare  în  timp ce  savurează produsele Napolact și o experiență ardelenească cât mai autentică, Napolact a inaugurat în București Ardelenariu, un loc  cu totul  special  ce reunește  elemente și  decoruri  specifice din  Ardeal.  Bucureșteni  de  toate vârstele, care își doresc să ia o pauză de la grijile cotidiene sau vor o evadare în inima Ardealului, sunt aşteptați în Piața Universității.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa