Comunicat de presă: Șosetele lui Moş Crăciun

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Sosetele lui Mos Craciun

Stim ca ai inceput sa numeri zilele pana la Craciun, asa ca ce-ar fi sa intri in atmosfera sarbatorilor mai devreme? Ciserom se gandeste la tine si iti vine in intampinare cu noua colectie de Craciun, ca in acest an sa il astepti pe Mosu’ asa cum se cuvine, purtand cele mai calduroase, colorate si indraznete sosete.

Redevino copil si aminteste-ti de magia sarbatorilor de altadata, cand asteptai cu emotie prima ninsoare, ardeai de nerabdare sa impodobesti bradutul si credeai inca in Mos Craciun. Invata te bucuri din nou de lucrurile simple, jucandu-te cu texturile si culorile!

Si pentru ca acum este perioada cea mai potrivita sa fii generos, poti sa le faci cadou sosetele Ciserom si celor dragi. Ureaza-le “Sarbatori calduroase!” oferindu-le o pereche de sosete hazlii, imprimate cu cele mai iubite simboluri de Craciun. Alege unul dintre seturile cadou si fa-le o surpriza utila si inspirata!

Ciserom este un brand autohton prezent pe piata romaneasca de 85 de ani. Producator de sosete si dresuri de cea mai buna calitate, Ciserom este un reper in piata de profil si una dintre primele alegeri ale romanilor. Misiunea Ciserom este de a continua traditia, respectand cele mai inalte standarde de calitate si oferind o experienta placuta tuturor celor care le poarta produsele.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa