Comunicat de presă: Grand Cinema & More şi Grand Combo invită vizitatorii să aducă bucurie celor din jur

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Grand Cinema & More și Grand Combo invită vizitatorii să aducă bucurie celor din jur împărțind bucuria faptelor bune

Grand Cinema & More si Grand Combo lansează campania dedicată sărbătorilor de iarnă, Împărțim bucuria faptelor bune, prin care îi invită pe vizitatori să aducă bucurie celor din jur și să aleagă o faptă bună pe care doresc să o facă pentru o persoană dragă sau chiar un necunoscut. În speranța că binele va fi molipsitor, campania își propune să determine cât mai mulți oameni să împărtășească spiritul sărbătorilor și să îndeplinească cât mai multe fapte bune.

În perioada 23 noiembrie – 24 decembrie, vizitatorii Grand Cinema & More și Grand Combo sunt invitați să aleagă una dintre aceste misiuni, să îndeplinească fapta bună și să urce dovada acesteia pe platforma online dedicată campaniei: http://faptebune.grandentertainment.ro/.

 „Ne dorim ca vizitatorii noștri să ni se alăture în această inițiativă frumoasă, menită să aducă bucurie celor din jur. Credem că faptele bune nu se măsoară în realizări, ci în zâmbetele celor dragi. Ne dorim să îi încurajăm pe membrii comunității noastre să facă fapte bune oricât de mici ar fi, pentru că ele sunt cele care contează, mai ales în această perioadă. Vom începe prin a veni noi cu propuneri de fapte bune, însă ne dorim ca până la sfârșitul campaniei, să adunăm povești frumoase și idei creative, care au făcut diferența în viața cuiva”, a declarat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager, Grand Cinema & More.

În susținerea acestei inițiative, Grand Cinema & More si Grand Combo dăruiesc câte 1 RON la fiecare tranzacție, pe perioada campaniei (23 noiembrie – 24 decembrie). Suma strânsă va fi folosită pentru susținerea educației copiilor.

 

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa