Comunicat de presă: Care e secretul unei culori de păr bogate?

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Secretul unei culori de păr bogate: noua formulă Palette Deluxe, îmbogățită cu Golden Oil Elixir ce oferă părului cu până la 30% mai multă strălucire. [1]

Părul a fost dintotdeauna unul dintre cele mai importante atuuri feminine. De aceea este foarte important să îi asigurăm o îngrijire de calitate si un plus de strălucire.

Cu noua colecție de vopsea de păr Palette Deluxe, îmbogățită cu Golden Oil Elixir, ce conţine preţiosul ulei de Argan, femeile pot descoperi secretul unei culori de păr superbe, bogate și de durată, bucurându-se în același timp de o îngrijire intensă a părului. Noua formulă oferă cu 30%1 mai multă strălucire și 22 de nuanțe seducătoare potrivite pentru stilul fiecăreia.

Conform tendințelor, nuanțele intense pline de personalitate, dar cu aspect natural, sunt cele mai râvnite pentru acest sezon: blondul luminos și blondul delicat platinat se numără printre cele mai în vogă culori, atât într-un look uniform, cât și în combinații cu alte nuanțe. De asemenea, în cealaltă extremă a paletei de culori, negrul natural este o alegere modernă pentru sezonul rece.

Uleiul de Argan este printre cele mai rare uleiuri din lume, fiind obținut din sâmburele copacului Argan care crește numai în câteva regiuni specifice din Maroc. Acest ulei are proprietăți nutritive deosebite, fiind folosit de femeile berbere pentru prepararea leacurilor marocane tradiționale de secole.

Bogat în acizi grași esențiali nesaturați, uleiul de argan conţine vitamina E, fenoli (antioxidanți) și carotene, combinație ce regenerează și hrănește intens părul uscat și deteriorat, oferindu-i o strălucire irezistibilă, plină de sănătate și naturalețe.

Noua formulă a cremei colorante Palette Deluxe cu uleiuri preţioase pătrunde adânc în firul de păr, sigilând în interior pigmenții de culoare de înaltă performanță – pentru o culoare bogată, strălucitoare, care se menține un timp îndelungat.

Tratamentul aplicabil după vopsire, cu Golden Oil Elixir conține ulei prețios de Argan care răsfață părul și îl îngrijește în interior, oferindu-i un aspect sănătos.

Gama de coloranți de păr Palette Deluxe cu formula nouă cu Golden Oil Elixir cu ulei de Argan cuprinde o colecție completă de 22 de nuanțe, de la Roșu Intens la Blond Diamantin – oferind tuturor, indiferent de stilul ales, culori bogate, de durată și acoperire de până la 100% a firelor albe.

De asemenea, începând cu acest sezon, colecția Palette Deluxe se îmbogățește cu 3 nuanțe noi: Blond Suprem C95, Blond Luminos 408 și Negru Natural 900.

  • Vopsea de păr permanentă Palette Deluxe, cu Golden Oil Elixir – 115 ml, Preț recomandat: 14.99 lei/buc.

[1] vs. păr netratat, cu excepția nuanțelor C95, 218 și 230

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa