Comunicat de presă: Am fost la #Dichisar și abia așteptăm ediția de Florii!

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Breslo.ro nu se dezminte! La #Dichisar de Mărțișor au adus în același loc toate lucrurile fun la care poftim online, pentru două zile de creativitate și shopping alternativ. Încă o data, fără surprize, ni se confirmă că #Dichisar e unul dintre cele mai fresh branduri ale Bucureștiului.

Vizitatori Dichisar

S-a întamplat tot la Impact Hub București, unde va avea loc și ediția de Florii. Join event să nu uitați >> https://www.facebook.com/events/505880716282016/. Iată 5 motive să nu-l ratați:

  1. #Dichisar e complet diferit de orice alt târg din București

Organizat de cea mai mare platforma creativă din Romania, #Dichisar e la fel de divers precum comunitatea pe care o reprezintă. Suficient de relaxat cât să te simți acasă și destul de exigent încât să nu găsești un singur lucru banal, e târgul pe care o să vrei să îl recomanzi tuturor prietenilor.

  1. Muzica bună, bere românească,  cafea & cake pops. Pentru că suntem adulți și facem ce vrem.

Sâmbătă nu te oprește nimeni să iei un brunch leneș numai din prăjituri și apoi o bere românească artizanală. Iar dacă e prea dimineață pentru tine, muzica și cafeaua cu bezele de la bar o să te faca imediat să te plimbi dansând printre standurile expozanților.

Cafea buna

  1. Produse din ce în ce mai bune cu fiecare ediție și creatori veniți din toată țara

La #Dichisar vine muntele la Mahomed, tocmai din Iași sau Timișoara. Semn că renumele îi merge deja departe și creatori din toată țara vin deja aici să se cunoască.

  1. Fără fițe. Oameni care pur și simplu știu să facă lucruri frumoase fără să se ia prea tare în serios

Când te întâmpina cu zambet larg și creatorul de jucării pentru căței dar si designer-ul de bijuterii contemporane, știi că ai ajuns în locul potrivit. Si fix asta se intampla la #Dichisar.

  1. Pleci sigur cu cel putin 3 pungi de cadouri, oricare ar fi gusturile tale

N-o sa reziști. Gasesti cadouri deștepte și pentru prietena artista, și pentru prietenul geeky și pentru mama și pentru catel. Dacă nu ai pentru cine să iei cadou, iți recomandăm să le iei în avans, scapi de o grija. 🙂

Clienti fericiti

Urmatoarea editie se întampla de Florii, pe 23-24 Aprilie. Join event să nu uitați >> https://www.facebook.com/events/505880716282016/

Până atunci, puteți admira și cumpăra online toate produsele de la #Dichisar, pe Breslo!

Primavară frumoasă, tuturor! ♥

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa