Comunicat de presă: Grand Family Festival, festivalul de film pentru familia ta

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Grand Cinema & More aduce întreaga familie la film în cadrul ediției de toamnă a Grand Family Festival

În perioada 2-6 noiembrie, copiii vor putea viziona gratuit cele mai îndrăgite filme și animații

Grand Family Festival, festivalul de film pentru familia ta, revine la Grand Cinema & More în perioada 2 – 6 noiembrie. Aflat la cea de-a opta ediție, evenimentul oferă copiilor sub 12 ani acces gratuit la cele mai îndrăgite filme și animații și un preț special de 16 lei pentru însoțitorii lor.

Continuând tradiția inaugurată în aprilie 2012, Grand Family Festival este festivalul prin care cinematograful din Băneasa Shopping City oferă familiilor șansa de a petrece timp de calitate împreună, într-un mod interactiv. Toamna aceasta, festivalul se va desfăşura timp de cinci zile în sălile Grand Cinema & More, oferindu-le celor mici, dar şi întregii familii, posibilitatea de a viziona o selecție a celor mai iubite şi de succes filme pentru copii și de animație din ultimii ani.

Grand Family Festival este o alternativă distractivă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, de a petrece timp împreună în perioada vacanței. Timp de 5 zile, Grand Cinema & More va difuza 9 filme de animație, în format 3D, dublate sau subtitrate: Annie (Annie), Barbie în tabăra de muzică (Barbie in Rock`n Royals), Blinky Bill: Koala cel poznaș (Blinky Bill), Acasă (Home), Albinuța Maya (Maya The Bee Movie), Minionii (Minions), Mune: Gardianul Lunii (Mune: Le Gardien de la Lune), Pinguinii din Madagascar (The Penguins of Madagascar) și Sponge Bob: Aventuri pe uscat (The Sponge Bob Movie: Sponge out of the Water).

Toți cei care vor călca pragul cinematografului vor avea ocazia să se bucure de aventurile pline de umor ale simpaticelor personaje, care vor avea misiunea de a-i binedispune și de a-i conduce într-o lume plină de aventuri.

Detalii despre programul complet al Grand Family Festival de la Grand Cinema & More pot fi găsite pe www.grandentertainment.ro.    Grand Family Festival

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa