Comunicat de presă: Lidl te pregăteşte pentru un Halloween înspăimântător!

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Din 22 octombrie, Lidl se împodobește cu straiele înspăimântătoare ale Halloween-ului. Măști, costume și accesorii, dar și dulciuri și preparate bune ceva de speriat, toate te așteaptă în magazinele Lidl din toată țara.

Pentru o atmosferă înfricoșătoare de Halloween, decorează-ți casa cu figurinele cu LED, sunete și mișcare (49.99 de lei) și adaugă o sonerie (34.99 de lei) ce are ochi ce luminează, limbă mobilă și sunete de groază.

În spiritul tradițional al Halloween-ului, cei mici pot realiza decorațiuni cu ajutorul celor 6 modele de seturi creative de Halloween (19.99 de lei). Căsuțe de vrăjitoare, dovleci, lilieci sau bufnițe, toate pot fi realizate cât ai clipi. Alături de un schelet decorativ (34.99 de lei), cu ochi roșii luminoși, brațe și picioare mobile, acestea îți vor garanta o casă a groazei.

Vrăjitoare, conte-vampir sau monstru, sunt doar câteva dintre personajele pe care le vei regăsi la Lidl. Pentru tine și familia ta am pregătit o gamă variată de costume, în diferite forme și mărimi, pe care le poți accesoriza cu măști Halloween (12.99 de lei), unisex, și cu unul din cele 5 modele de peruci (16.99 de lei), pentru un costum de-a dreptul înfricoșător. Fetițele și băiețeii vor găsi costumele perfecte (39.99 de lei), iar setul de culori faciale (21.99 de lei) îi va ajuta să se transforme în personajul dorit.

Tot ce îți mai trebuie pentru a deveni un vampir autentic este o pungă de bomboane gumate „Dracula” (4.99 de lei). Sau, dacă vrei să-ți sperii prietenii, deschide o pungă de „Ochi holbați” (4.99 de lei).

Transformă cina într-un adevărat festin de Halloween și împodobește masa cu un set de masă din 4 piese (19.99 de lei). Alege paharele de unică folosință (2.99 de lei/8 bucăți), alături de farfuriile de unică folosință (4.99 de lei/8 bucăți) și creează decorul perfect pentru fantomele și liliecii din cutia de Halloween nuggets din piept de pui (11.99 de lei). Gustă din delicioasele Halloween muffins (6.99 de lei) și descoperă și alte personaje celebre ale Halloween-ului între figurinele din cartofi (4.99 de lei).

Pregătește-te pentru monstruleții colindători cu jeleuri și caramele Halloween (14.99 de lei) și cu desertul din spumă de zahăr (6.99 de lei), îngrozitor de bune. Alege bomboanele gumate (14.99 de lei) sau caramelele Halloween mix (26.99 de lei) și ești pregătit de invazie.

Din 22 octombrie, la Lidl vei găsi tot ce îți trebuie pentru o petrecere reușită de Halloween!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa